Vuokraus

Vuokraus
×

Huoltokysely

Lähetä huoltokysely lähimmälle huoltopisteellesi.

Koneen tiedot

Asiakkaan tiedot

Sivuston käyttöehdot

Tietosuojaseloste

Sulje
×

K-RENT Vuokrauskysely

Sivuston käyttöehdot

Tietosuojaseloste

Sulje
×

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat aina ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa tuotteistamme ja palveluistamme. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit perua uutiskirjeen milloin tahansa kunkin viestin lopussa olevasta linkistä. Täytä alla olevat tiedot ja valitse mistä aihepiireistä olet kiinnostunut.

Sivuston käyttöehdot

Tietosuojaseloste

Sulje

Trukkivuokraus - K-RENT

Helppoa ja kustannustehokasta konevuokrausta.

K-RENT tarjoaa vuokralle toimintavarmat ja taloudelliset STILL-trukit tarpeesi mukaan. Valikoimassamme on tarjolla vuokratrukkeja eri käyttötarpeisiin. Konekantaa kasvatetaan kysynnän mukaan ja tarjolla on aina kattava valikoima luotettavia uusia vuokrakoneita.

Monipuoliseen vuokratrukkivalikoimaamme kuuluvat mm. vastapainotrukit, lavansiirtotrukit, pinoamistrukit ja henkilönostimet.

Vuokraaminen on järkevää esimerkiksi silloin, kun konetarve yllättää nopeasti tai tarvitset hetkellisesti lisäkapasiteettia työmaalle. Vuokrakoneet ovat aina uudehkoja ja huollettuja, joten ne ovat toimintavarmoja ja yllättäviä korjauslaskuja ei tule. Tämä helpottaa myös tarjouslaskentaa, kun konekustannus on tarkalleen tiedossa.

Kun etsit helppoa tapaa vuokrata lyhyt- tai pitkäaikaista lisäkapasiteettia työmaallesi tai sesonkia varten ja vaadit vuokrakoneeltasi käyttövarmuutta sekä alhaisia ylläpitokustannuksia, ota yhteyttä meihin.

Jos haluat lisätietoja, täytä ylempää löytyvä vuokrauskysely
tai soita 01053 20680.